teisipäev

Kodune hakklihapitsa

Tere kõigile!
Oli kodus igav ning mõtlesin enda lemmikpitsa peale - hakkliha. 

Retsepti saab muuta oma maitsele vastavalt ja taigent saab mitmel erineval viisil teha, sama lugu on ka maitsestamisega. Poest saab osta taigna või kohe valmis pitsapõhja. Alati on olemas võimalus teha taigen nullist ehk tavalise jahu ja õliga, aga see protsess on väga aeglane. Niisiis, see jääb igaühe enda otsustada kuidas nad pitsapõhja saavad.

Vaja läheb:
Pitsapõhja
Küllaldaselt hakkliha
Basiilikut hakkliha jaoks
Tomatipastat
Mozarellat 
Lepasuitsujuustu
Rohkelt ja rohkelt ananassi
Soola ja pipart 
Värskeid tomativiile
Maitseainetesegu: Oregano, tüümian, röstitud sibul, till, küüslaugupulber, basiilik, punase pipra helbed, rosmariin ja petersell.

Pitsa valmistamine on tavaline. Esiteks praed ära hakkliha kuhu võid panna sisse ohtralt Basiilikut ning soola ja pipart. Hakkliha panen tomatipastaga kaetud pitsapõhjale.  Seejärel puistan pitsale oma maitseainetesegu, mis annab talle itaaliapärase maitse. Peale läheb veel tomatipasta, mille peale võib paar tomativiilu panna ning seejärel tuleb juust ja siis tuleb see kõige väärtuslikum kraam - ananass. 


Ma luban, et tulemus on eriti maitsev. Lihaarmastajana olen väga õnnelik selle üle, et saab panna nii palju hakkliha kui tahad ning see on tegelikult väga lihtne retsept. 

Päikest! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar